Ugledala je psića na tračnicama i odlučila se zaustaviti pa postala heroj

Foto: Imgur

PRIJE nekoliko dana, korisnica Imgura podijelila je svoju priču. Kada se vraćala s posla, nakon jedanaest sati rada, ugledala je na tračnicama psića i pomislila da će se dogoditi nešto loše. Iako je jedva čekala doći doma i odmoriti se, izašla je iz auta i otišla provjeriti što se događa. Ispostavilo se da je psić slijep i gluh.

Hodao je po tračnicama gore-dolje i bio je potpuno zbunjen. Najgore je bilo to što nikako nije htio prići ženi, a ona nije znala što joj je činiti. Podijelila je njegovu fotografiju na društvenim mrežama i zatražila ljude za savjete i pomoć, no ubrzo joj se ugasio mobitel. Nakon 45 minuta, sjela je kraj njega i pokušala ga pomaziti.

On joj je dopustio da ga dotakne te joj uskočio u krilo. Odvela ga je u auto, a nakon što joj se upalio mobitel, saznala je gdje ga treba odvesti. Ispostavilo se da je maleni star 17 godina, a njegova 90-godišnja vlasnica umirala je od brige doma i bila je uvjerena da ga više nikada neće vidjeti. Kada su se susreli, zaplakala je od sreće, a ovoj će ženi biti vječno zahvalna. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više