Uhvaćen na djelu! Pas odao drugog psa vlasnici na presmiješan način

AKO imate psa, sigurni smo da vam je ova situacija poznata. Otišli ste se družiti s prijateljima, no ovoga puta bez svoje njuškice. Njega ste, dok je još bio sasvim mali, naučili pravila lijepog ponašanja pa u obzir ne dolaze iznenađenja u koja su uključena trganje obuće, odjeće ili namještaja, kopanje po smeću i krađa hrane koju zna da ne smije dirati.

No bez obzira na sve to, ljubimcima se nekada jednostavno omakne. Nekada vam na taj način žele reći da dobro znaju da su i oni bili pozvani na tu zabavu ili vam jednostavno pokazati da se u trenutku velike dosade baš i ne mogu kontrolirati. Njima, naravno, na kraju cijele te priče bude užasno žao i uvijek se postide svog djela, a to cijelu tu priču uvijek čini nevjerojatno smiješnom.

Pogledajte francuskog buldoga iz naše priče. U trenutku dosade on je rastrgao WC papir, a kada ga je vlasnica zatekla "okupana" istim, morala je pitati što se tu dogodilo. Na pitanje je li on krivac za taj nered, dobila je klasično gledanje u pod i glumu vrijednu Oskara. No u ovoj kući živi još  jedan pas, a kada je vlasnica isto pitanje postavila njemu, dobila je odgovor kojem se nije nadala. Njegov ga je sustanar istoga trenutka izdao i time je nasmijao milijune ljudi. Sigurni smo da će i vama uljepšati dan. 

Pročitajte više