Upoznajte psa vodiča koji se koristiti trikom da dođe do svog najdražeg dućana

Sccreenshot: YouTube

STUDENTICA Danielle iz Amerike je slijepa i ima posebnog psa vodiča koji joj pomaže prolaziti prepreke i doći do određenog mjesta sigurno. Labrador Thaiji je izuzetno pametan i svoj posao je shvatio vrlo ozbiljno, no isto tako je htio isprobati što će se desiti ako malo skrene s puta.

Naime, Thai obožava ići u dućan za kućne ljubimce gdje je sve puno finih poslastica i bez da mu je rečeno, on kada god ima priliku skrene u taj jedan dućan. Sestra od Danielle nije vjerovala da to radi istrenirani pas te je odlučila ići s njima i imati spremnu kameru.

Naravno da je Thai i tada skrenuo s puta, ali ovaj puta je i snimljen. Iako su psi vodiči većinom vrlo poslušni, Thai je od kada je došao kod njih bio pomalo nestašan.

Prvi tjedan kako je došao u kuću je skočio na tortu, no oni mu to nisu zamjerili jer smatraju da je on poseban i inteligentan te na slatke načine dobiva ono što želi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više