Usamljena baka pisala Djedu Mrazu: Ovo je dokaz da na svijetu ima dobrih ljudi!

 Foto: www.123rf.com

NAKON što je saznala da je niti jedan od trojice sinova neće posjetiti te da će Božić provesti sama Ann Upton (84) iz Michigana odlučila je pisati Djedu Mrazu.

Kako piše thedodo.com zamolila ga je samo jednu stvar - da joj pošalje čivavu, psa koji će joj pomoći pobijediti samoću. Pismo koje mu je poslala završilo je u rukama poštara Nila Dubasa, koji joj je odlučio ispuniti želju.

A letter to Santa answered and a Christmas wish granted!

What a perfect match this was! Thank you to the postal worker and her cousin who contacted us (Nila Dubas & Theresa Roberts) as well as Karin Buffum for fostering LadyBugg and being a huge part of FurEver Fosters. And of course...thank you to our amazing Santa and to WWMT for helping to capture this moment. If you are in the area, WWMT Ch. 3 will air their video at 11pm

Posted by Fur-Ever Fosters on 18. prosinca 2015

Kontaktirao je članove Fur-Ever Fostersa, organizacije koja se bavi spašavanjem i udomljavanjem životinja te uz njihovu i pomoć 'Djeda Mraza' usamljenoj baki uljepšao Božić, poklonivši joj osmogodišnjeg psa.

Tko zna, može će je sad i sinovi češće posjećivati. Čak ako i ne dođu baki će društvo praviti Lady, njezina nova četveronožna prijateljica.

Pročitajte više