Usvojeni dječak i usvojeni psić pomogli su jedan drugome da se u novom domu osjećaju ugodno i lijepo

Foto: Instagram/reagandoodle

KADA JE Kari odlučila usvojiti sina, znala je da su pred njom brojni izazovi. Kada je došao u svoj novi dom, njezin sin Buddy imao je jednu godinu. Što je dijete starije, to mu se teže prilagoditi novoj obitelji i okolini, no njegova je majka napravila sjajan posao. Kako bi mu olakšala novonastalu situaciju, odlučila je udomiti i psića koji je imao isto godina kao i Buddy.

Njih su se dvojica odmah povezali i ne odvajaju se otkako su se prvi put ugledali. Oni sve rade skupa. Spavaju skupa, igraju se skupa, zajedno objeduju i na isti dan slave rođendan. Malenom dječaku, kao i svakom drugom usvojenom djetetu, tranzicija nije bila laka.

No ideja o udomljavanje psića bila je pun pogodak. Prošlog mjeseca napunili su četiri godine, a svakom godinom njihovo prijateljstvo je sve jače. Skupa su svladali svaku prepreku koja se našla pred njima i vjerujemo da će tako biti i u budućnosti. Predivne fotografije koje slijede pravi su prikaz njihova prijateljstva i bezuvjetne ljubavi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više