Udomi uz Index, Podržat će te Pet Centar

Vana ima samo jednu želju - pronaći topli dom. Ti joj tu želju možeš ispuniti

Foto: Index/Noina arka

PROSINAC nam polako kuca na vrata, a s njim i Božić, blagdan koji vezujemo uz ljubav, obitelj i najmilije. Božić je vrijeme darivanja, a najljepši darovi koje nekome možete pokloniti su ljubav i pažnja.

Upravo zbog toga, u suradnji s Pet centrom pokrenuli smo akciju Udomi uz Index. Naš je cilj odbačenim i napuštenim psima pronaći obitelj i dom u kojem će imati sve potrebno. Kujica Jena, prva junakinja naše akcije, uspješno je završila svoju misiju i sada uživa sa svojim novim vlasnicima. Sve to čekaju psi koji još uvijek žive u azilima i udrugama diljem Hrvatske.  

Vana, križanka labradora i ptičara, jedna je od njih. Ova vitalna 12-godišnjakinja privremeno živi u udruzi Noina arka. Njezina supermoć je to što se svaki volonter zaljubi u nju na prvi pogled. Simpatična Vana obožava šetnje i uvijek je dobre volje, a posebno voli djecu. Super se slaže sa psećom ekipom iz udruge, no svakoga dana sanja topao dom i Božić u krugu svoje obitelji koja će je voljeti jednako kao ona nju.  

Stariji udomljeni psi svojim su spasiteljima zahvalni do zadnjeg trenutka, a ljubav koju pružaju ne može se mjeriti ni s čim. Vana je cijepljena, čipirana, kastrirana te očišćena od parazita. Ako je dođeš upoznati, istog ćeš trenutka shvatiti da se radi o trideset kilograma čiste ljubavi. 

Vana je spremna za novi i ljepši život, a ako je udomiš, zajedno dobivate raskošan poklon paket Pet centra u kojem se nalaze veliko pakiranje hrane za seniore, topao krevetić i sva ostala važna oprema. Promijeni Vanin svijet! Vana se odaziva na brojeve telefona 091 421 4696, 091 221 4696. Više o njoj možeš saznati OVDJE.

 

Pročitajte više