Veterinarka otkrila jednu stvar koja je gora od eutanazije životinje

Screenshot: TikTok

U viralnom videu kalifornijska veterinarka otkrila je jednu stvar koja je teža od eutanazije životinje. Eutanazija se obično provodi kada životinja doživi tešku bolest, ozljedu ili gubi kvalitetu života, a ne postoje razumne opcije za liječenje ili oporavak.

To je iznimno teška odluka za vlasnike kućnih ljubimaca i veterinare. Članovi osoblja Veterinarske bolnice San Clemente dijele prizore iz svog svakodnevnog života u klinici na TikTok profilu pod korisničkim imenom @sc.vet, a jedan video s više od 770.000 pregleda slomio je srca.

@sc.vet Its not the euthanasia… #veterinarymedicine #euthanasia #dvm #notonemorevet #sanclementeveterinaryhospital #weloveourpatients #veterinaryreception #vettechlife #veterinarytechnician #sayinggoodbye #sayinghello ♬ iris - ︎

Veterinarka na snimci napušta jednu sobu slomljenog srca prije nego što mora ući u drugu i dočekati svog sljedećeg pacijenta s osmijehom i pozitivnošću. "Nije eutanazija najgora. Najgore je skrivanje osjećaja dok pozdravljate svog sljedećeg pacijenta", piše u opisu objave.

Pročitajte više