VIDEO Čula grebanje u zidu pa počela luđački kopati, snimka je postala viralna

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Jayda Dixon-Williams ostala je u šoku kada se vratila kući s posla i čula grebanje u zidu koji su radnici ranije ožbukali. Jayda se te večeri vratila kući i zabrinula jer nije mogla pronaći svoju mačku Raymonte, a zatim ju je čula kako grebe iza zida. 

@myworld.wejustliveinit I really can not believe the maintenance team patched my cat into the freaking wall!! Soon as i walked into my apartment i heard him meowing & scratching at the wall 🥺 I feel sooo bad he was probably so scared #fyp #fypシ #catsoftiktok #cat #kitten #ihateithere #catlover ♬ original sound - J.A.Y. 💟

"Bila sam tako prestrašena, stvarno sam se osjećala kao da mi je dijete zarobljeno iza zida. Bila sam nervozna jer nisam bila sigurna je li u cijevi ili odvodu", rekla je za The Mirror, dodajući kako je nazvala 911 te su je savjetovali da pokuša probiti zid, što je i učinila. 

Nakon što je uspjela napraviti malu rupu, mačak je ispružio šapu, a zatim je provirio glavom i njegova vlasnica uspjela ga je izvući.  

"On mi znači sve, imam dvije mačke i one su mi sve", objasnila je vlasnica čiji je video pregledan više od 4 milijuna puta. 

Pročitajte više