VIDEO Kada je ugledala svog novog psića, rasplakala se od sreće

Screenshot: Rumble

SVAKO dijete obožava iznenađenja. No kada je to iznenađenje živo biće, emocije su sve veće. Ovaj predivni video prikazuje upravo to, a reakcija djevojčice rastopit će i najtvrđa srca. Malena Natalia slavila je rođendan, a njezini su roditelji htjeli taj dan učiniti posebnim te je iznenaditi na najljepši mogući način. Dobro su znali da njihova djevojčica obožava pse i odlučili su obitelj proširiti za jednog člana.

Kada je ušla u prostoriju, shvatila je da se nešto čudno odvija, no nije bila sigurna što. Njezin je dar stajao na stolu, umotan u predivan ljubičasti papir. Iako se njezin poklon tresao, Natalia nije imala pojma što se unutra nalazi i počela je kidati ukrasni papir. Kada je maknula kutiju, ugledala je svoj preslatki poklon. Dobila je korgija i to ju je ostavilo zatečenom. Već je sljedećeg trenutka bila sva u suzama, naravno, radosnicama. Njezini su roditelji odabrali pravi poklon i ovaj video to dokazuje. 

Source: New Puppy Surprise Moves Little Girl To Tears Of Joy by Gerber

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više