VIDEO Lav je bio rođendanski poklon, a onda su ga odbacili

Foto: 123rf.com

LAVIĆ je bio poklon za četvrti rođendan malenoj djevojčici i naravno da se nisu znali brinuti za njega te su ga vrlo brzo odbacili. Bio im je sladak i zanimljiv dok je bio malen, no kako je lavić Leo rastao, shvatili su koju su pogrešku napravili odbacili su ga u zoološki vrt.

No, Leo je imao sreće i dobro ljudi su ga zapazili i spasili. Odveli su ga u utočište u kojem je bio siguran, voljen i gdje je učio kako biti pravi lav. Leo se sada nalazi u društvu drugih lavova, obožava trčati i uživa u sunčevim zrakama na svom licu.

Osim drugih lavova u utočištu ima i drugih životinja kao što su ova dva medvjeda. Walter je slijep i gluh, a njegova najbolja prijateljica Mafalda je njegov vodič, njegove oči i uši. Zajedno su prošli puno toga ružnoga, bili su u jednom od najgorih zooloških vrtova koji se nalazi blizu stadiona. Buka navijača ih je činila nervoznim i razdražljivim.

Kada se zoološki vrt zatvorio, životinje su ostavljene same. Spasioci su došli po njih kako bi im pružili ljepši i bolji život. Ova dva medvjeda sada uživaju u svakome danu i dalje su nerazdvojni i najbolji prijatelji.

U utočištu se nalazi i leopard Jumanji koji do tada nikada nije osjetio dobrotu i ljubaznost. On je također pronađen u jednom zoološkom vrtu, prepun rana i ozeblina sve dok ga nije divna žena spasila. Tek u utočištu je osjetio slobodu, ljubav i dobrotu.

Polako se oporavio i sada uživa u luksuznom tretmanu. Ove sve životinje su sada sretne zahvaljujući dobrim ljudima koji se trude spasiti ih iz loših uvjeta i zapostavljanja. Ovo je jedno od najvećih utočišta za životinje na svijetu i ima preko 450 životinja.

Većina ih do tada nije osjetila kako je to hodati po travi i što je ljubav, no sada znaju i uživaju u svakom trenutku kojega su dobili.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više