VIDEO Nakon dvije godine, pesonja se susreo s vlasnicom i pao u nesvijest od uzbuđenja

Screenshot: YouTube

POSTOJE brojni načini na koje nam naši psi pokazuju da nas vole. To vidimo u raznim situacijama, no najviše kad smo razdvojeni od njih. Kad se vratimo u svoj dom, naš će nas čupavi prijatelj čekati pred vratima i obradovat će nam se više nego bilo koji čovjek. Bilo da smo razdvojeni od njih samo nekoliko sati ili više mjeseci, čak i godina, naš će nas ljubimac jedva dočekati. Često nam obaveze i posao ne dopuštaju da svoje ljubimce vodimo sa sobom.

Ponekad zbog poslovnog puta ili nekih drugih obaveza, svoje ljubimce moramo ostaviti nekome na čuvanje, što zna biti bolno i za jednu i za drugu stranu. Ova žena nije bila kod kuće dvije godine, a njezin je ljubimac imao nevjerojatnu reakciju kad ju je ugledao. Malac je bio toliko sretan da se u jednom trenutku onesvijestio od uzbuđenja. Možda ne biste povjerovali u ovo, no njegovi vlasnici imaju video koji to dokazuje. Nije ni čudo što je video pogledalo više od pedeset milijuna ljudi jer ovako nešto ne viđa se često!

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više