VIDEO Ostavljen je na cesti star svega jedan dan. Jedva je preživio

123rf.com

MALENI pas star svega nekoliko dana pronađen je napušten i sam pokraj ceste u Rumunjskoj. Bio je jako, jako malen i svega 160 grama težak.

Njegovi spasioci čak misle da je bio samo jedan dan star kada je ostavljen i pronađen. Tek rođeni štenci bez mame jako teško prežive. Potrebna im je toplina od minimalno 28 stupnjeva i hranjenje više puta dnevno. Iako je zamjensko mlijeko dobro, majčino je ipak najbolje.

Kada se rode, štenci su gluhi i slijepi i ne mogu samostalno održavati tjelesnu temperaturu. Ovaj maleni je dokazao da je pravi borac. Prvi tjedan je prošao super, puno je papao i kao pravo štene puno spavao.

S tri tjedna starosti već se počeo i igrati sa svojom prvom plišanom igračkom i istraživati svijet. Upoznao je nove velike prijatelje s kojima je provodio vrijeme igrajući se i učeći kako biti pravi pas. Dva tjedna prije Božića ovaj malac je dobio zauvijek dom u Engleskoj.

Udomitelji su prešli čitavu Europu da bi se upoznali s malcem i udomili ga. Joy je sada velik i sretan pas koji je imao mnogo sreće da bude spašen i udomljen.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više