VIDEO Ovaj će haski napraviti sve samo da ne ide na kupanje

Screenshot: Rumble

VEĆINA pasa ne voli kupanje, a ovaj predivni haski jedan je od njih. On toliko mrzi kupanje da će napraviti sve samo da ga izbjegne. Najprije se odlučio svađati sa svojom vlasnicom. Pomoću svojih vokalnih sposobnosti jasno joj daje do znanja da kupanje nije opcija. Kada ga njegova vlasnica upita zbog čega ne želi na kupanje, on joj da odgovor.

Sigurni smo da bi se radije igrao ili izležavao na krevetu, no njegova vlasnica ne može mu to dopustiti jer je jednostavno preprljav. Nakon što joj je rekao sve što je trebao, odlučio je zaigrati se i sve to pretvoriti u zabavu. Nakon toga, odlučio je malo leći na pod i odmoriti se jer ga je cijela rasprava strašno umorila. Nije izostavio ni bježanje po kući.

Nas je dobro nasmijao svojim trikovima i upornošću. Ako doma imate ljubimca koji odbija kupanje čak i kad je cijeli od blata, onda vam je ova priča dobro poznata. Sigurni smo da vam to nekada nije nimalo smiješno, no ovaj će vam haski namamiti osmijeh na lice, sigurni smo!

Source: Husky refuses to take shower, vocally argues with owner by GODFATHERGILL

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više