VIDEO Ovaj je bulldog zaštitnik svojih malenih vlasnika

Screenshot: YouTube

GUNNAR je "prvo dijete" njihove male obitelji. Njegova vlasnica kaže kako se često ponašao poput bebe. Mrzi kišu i hladno vrijeme pa za takvog vremena ne želi izlaziti iz kuće kako bi obavio nuždu. Ako se umori, nećete ga moći natjerati da radi bilo što osim izležavanja. No kada su njegova malena "braća" došla na svijet, potpuno je promijenio svoju ulogu u obitelji.

Postao je njihov zaštitnik. Kad god bi na trenutak ostali sami, Gunner je pazio svoje bebe kako se ne bi ozlijedile. Bio im je potpora kada su učili sve nove stvari poput hodanja i penjanja stepenicama. Oni se skupa igraju, "pričaju", crtaju, jedu pa čak i kupaju. Gunner obožava vodu i kupanje. Ne voli hladne podove, a obožava deke i udobne kauče. Njegova vlasnica kaže kako je Gunner dio obitelj te kako ga doživljavaju kao osobu koju vole i paze, a  zauzvrat dobiju puno više. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više