VIDEO Ovaj neobični mačak će vas oduševiti svojim izgledom

Screenshot

SVI znamo za popularnog mačka Grumpy Cat, no vjerujemo da bi Wilfred mogao postati zanimljiviji. Ime mu je Wilfred the Warrior, tj. Wilfred Ratnik, i doista je poseban mačak.

On je Perzijanac koji je osvojio internet svojim velikim očima i pomalo vampirskim zubima. Koliko god djeluje ponekad sladak, isto toliko ponekad djeluje zastrašujući.

Uvijek izgleda pomalo tužno, no on je zapravo sasvim normalan i zadovoljan mačak neobičnog izgleda. Wilfred obožava spavati po 20 sati dnevno i ako se ne naspava dovoljno postane mrzovoljan.

Nije ljubitelj drugih mačaka i ponekad je jako nespretan. Najsretniji je kada ne radi ništa, no jednom tjedno ga vlasnik ulovi kako se uređuje s minimalnim naporom.  

Kao i svaki drugi mačak, obožava raditi zabranjene stvari i biti na mjestima koja mu nisu dozvoljena, no unatoč svemu njegov vlasnik ga počasti najdražim poslasticama i kaže: "Wilfred je veličanstven gremlin koji uživa u životu."

Kako se vama sviđa ovaj neobični mačak?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više