VIDEO Ovaj pas izgleda neobično, ali ga njegova obitelj ne bi dala nikome

Screenshot: YouTube

MALENI pas Felix nije oduvijek izgledao ovako, no ipak je pronašao ljude koji su mu pružili obitelj i dom. Iako maleni izgleda kao da se smije, Felix je davno izgubio dio svoje njuške i nitko zapravo ne zna što se točno desilo.

Pretpostavljaju da je udahnuo nešto toksično, što mu je oštetilo njušku. Felix je pronađen u Grčkoj, gdje je lutao sa skupinom pasa po ulicama. Spasioci koji su ga vidjeli znali su da mu moraju pomoći. Odvezli su ga veterinaru, pružena mu je medicinska pomoć i maleni je vrlo brzo postao veseli i zaigrani psić.

Spasioci iz Grčke su znali da mu moraju pronaći novi dom. Felixa su poslali u Ameriku, gdje se jedna obitelj zaljubila u njega i iako su imali već tri psa, znali su da žele i njega. Maleni je razvio posebnu vezu s djevojkom iz obitelji i plakao bi svaki put kada bi ona negdje otišla.

Prisvojio je njenu sobu i nije dozvolio niti jednom drugom psu da joj se približi, Njegova nova ljudska prijateljica je bila zabrinuta za njega i bojala se da mu se nešto ne desi ili da se ne ozljedi, no Felix je pravi maleni borac i vrlo dobro se snalazi unatoč svojem nedostatku.

Normalno jede i pije, normalno se igra i uživa u svakom danu sa svojom obitelji. Voli svoju pseću braću i uživa u igri potezanja s njima, a najdraže mu je uređivati labradora kojem temeljito obliže njušku i uši.

Maleni Felix je i pravi vragolan, za Božić je odmotao sve poklone, a hrana ne smije biti na vidljivom mjestu - jer će je on dohvatiti.

Iako je malen i nedostaje mu dio usne i dio jezika, ovaj pas ne dozvoljava da mu išta stane na put i jednostavno je sretan, a njegova obitelj ga voli baš takvog.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više