VIDEO Ovoj kujici su kolica zapinjala u snijegu pa je naučila skijati

Screenshot:Facebook

MOLLY je kujica koja koristi kolica kako bi se mogla kretati. Po suhom vremenu ona nema nikakvih problema, ali zima je razdoblje kada počinju problemi. Kotači zapinju u snijegu i Molly je kretanje ograničeno.

Ona je vrlo vesela kujica i unatoč poteškoćama koje ima izvrsno se snalazi u svakom trenutku. Njena ljudska mama se sjetila odličnog rješenja te je s kolica skinula kotače i namontirala malene skije. Molly je odmah shvatila princip skijanja i uživa u svakom trenutku provedenom na snijegu.

Ova kujica živi s još dva peseka s kojima se izvrsno slaže i svi zajedno su jedna velika i sretna obitelj. Molly je već bila odrasla kujica kada je došla malena Izzy, ona ju je tada čuvala i pazila, a sada se situacija promijenila pa Izzy štiti Molly kao prava sestra.

Kao štene, Molly je bila zdrava i vesela kujica, a onda se jednog dana probudila i nije mogla stati na stražnje noge. Dijagnosticirani su joj problemi s kralježnicom te je kujica bila u velikim bolovima. Iako su je operirali, i uz sve fizikalne terapije, Molly nikada nije uspjela stati na svoje stražnje nogice.

Kada su nabavili kolica za nju bili su zabrinuti jer postoji puno pasa koji ne vole kolica i ne prihvaćaju ih, no Molly ih je odmah zavoljela. Odmah je počela veselo trčkarati posvuda, a kako je ona maleni pas, dodali su na kolica velik cvijet da je svi mogu zamijetiti.

Ova kujica je prava inspiracija svima i dokaz da nikada ne treba odustati. Bravo za Molly i njenu obitelj.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više