VIDEO Ovu su macu pet puta vratili u azil jer je "problematična", no jedna joj je žena pružila stalan dom

Screenshot: YouTube

OVA JE maca vrlo posebna. Njezina hiperaktivnost razlog je što je bila vraćena u azil od strane pet različitih vlasnika. Još kao mačić pokazivala je znakove velike hiperaktivnosti i pomalo čudnog ponašanja. No to nije razlog da zavijek ostane u azilu. Ona obožava kutije, skakanje i igranje sa stvarima koje bi joj trebale biti zabranjene.

Jedna od najdražih aktivnosti joj je igranje toaletnim papirom. Obožava ga ukrasti iz WC-a i tada počinje pravo veselje. Najviše vremena provodi na leđima. Obožava se penjati po kauču i zavlačiti se u kutije. Stan njezine nove vlasnice prepun je kutija i kaže kako njezin životni prostor izgleda kao golema kanta za otpad.

No bez obzira na njezino čudno i vrckasto ponašanje, ova žena obožava svoju macu. Kaže kako je odbacivanje takve životinje njoj jednako kao odbacivanje usvojenog djeteta koje previše plače. Divno je vidjeti da postoji osoba koja se može i zna izboriti s ovakvom životinjom i kojoj njezina čudesna osobnost ne smeta. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više