VIDEO Pas zaljubljen u skakanje i vodu zadivit će vas svojom energijom

Screenshot: YouTube

RINGO je pas nevjerojatne energije. Njegovi vlasnici kažu kako nikada nisu upoznali psa koji je toliko nemiran. Obožava se igrati, trčati i biti glavni. No više od svega obožava vodu. Dobro nam je poznato da psi vole kupanje i igru u vodi, no ovako nešto još niste vidjeli.

Ringo obožava skakanje u vodu više od samog kupanja. Kad god ugleda neko jezero, rijeku, more ili bazen on se zaleti poput rakete. Njegovi vlasnici počeli su snimati njegove vratolomije i od njih sastavili video koji će vas oduševiti. Ringo je neustrašiv, njega ni visina ne može zaustaviti od skakanja u vodu. Nije bitno koliko je mol udaljen od površine vode, to za Ringa nije ni najmanja prepreka.

On je vrlo pametan pas i uvijek zna kada ga vlasnici vode na kupanje. To u njemu izazove tako jake nalete energije i veselja da moraju pozatvarati sve prozore auta kako ne bi iskočio iz njega. Odlična stvar u svemu tome je to što skakanje i kupanje iscrpe ovog čupavca pa njegovi vlasnici nakon toga mogu biti mirni bar neko vrijeme. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više