VIDEO Polarna medvjedica Agee prede dok je njen čovjek mazi

Screenshot YouTube

AGEE je polarna medvjedica za koju se od njenih 8 tjedana starosti brine Mark Dumas. On joj je najbolji prijatelj i učitelj. Mark je jedina osoba na svijetu koja ima ovakav predivan odnos s odraslim polarnim medvjedom. Agee jedino prihvaća Marka i njegovu ženu, ostali ljudi je čine nervoznom.

Agee je pomalo ljubomorna na sve koji se žele približiti Marku i za njega bi napravila sve na svijetu. Čim ugleda Marka, Agee odmah prilazi kako bi dobila svoju dozu maženja i dala Marku bezbroj pusa.

Dok se mazi, ona proizvodi zvukove slične mačjem predenju. Agee je Mark jedina obitelj koju poznaje. Mark se inače bavi treniranjem životinja za filmove i prije 18 godina tražio je polarnog medvjeda za film.

Čuo je za mladunče koje odrasta u zoološkom vrtu i za koje se skrbe djelatnici jer je njena mama prestara da bi se brinula o njoj. Agee je bila jedanaesto mladunče toj mami i to joj je bilo previše.

Mark ju je uzeo kod sebe da je istrenira za film, ali nije očekivao da će razviti ovakvu povezanost. Agee i Mark su razvili poseban odnos i jako se vole.

Iako je ona odrasla polarna medvjedica koja bi ga jednim udarcem mogla ubiti, Mark se nikada nije osjećao ugroženo i nesigurno pokraj nje. Ovakva povezanost je jedinstvena i prekrasna.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više