VIDEO Pravi misterij u Las Vegasu, pojavili se golubovi koji nose šešire

M.T.

NAVIKLI smo se na ljude s Divljeg zapada koji cijelo vrijeme nose kaubojske šešire, ali golubovi? Stanovnici Las Vegasa ove nedjelje primijetili su dva goluba sa sićušnim kaubojskim šeširima. Čini se da nitko ne zna kako su ptice došle do šešira, a upravo to zabrinjava lokalnu skupinu za spašavanje ptica.

Maria Hillman, suosnivačica Lofty Hopesa, spasioca golubova, navela je da su im šeširi bili zalijepljeni za glave.

"Kada smo ih vidjeli danas, moglo se vidjeti oslabljeno perje u ljepilu oko šešira. Definitivno se treba zabrinuti", rekla je.

Spasilačka skupina je postavila zamke kako bi pokušala uhvatiti ove ptice, koje su postale velika senzacija na društvenim mrežama.

"U početku je bila ispred mojih vrata i bila sam toliko uzbuđena, ali prije nego što sam je uspjela snimiti, odletjela je. Međutim, poslije kad sam izlazila, ponovno sam je vidjela, ali ovoga puta uspjela sam je snimiti", kaže jedna stanovnica.

Priča se kako postoje tri takve ptice, od kojih je jedna s crvenim šeširom koju stanovnici nazivaju "Cluck Norris", druga s roza šeširom koju zovu "Calamity Jane" te treća sa smeđim šeširom, no gospođa Hillman kaže da njena grupa to nije uspjela potvrditi, prenosi CNN.

Pročitajte više