VIDEO Preslatki haski pjeva sa svojim vlasnikom i uživa u vožnji

Screenshot: YouTube

MNOGI ljudi imaju dilemu kada su u pitanju put i kućni ljubimci. Neki se odlučuju za hotele za pse, neki svoje čupavce ostave prijateljima ili rodbini, neki ih ostave na čuvanje ljudima koji su za to obučeni i plaćeni, a neki ih povedu u avanturu. Vlasnici koji se odluče povesti svog psa na putovanje dobro znaju da cijeli taj put mora biti pomno isplaniran.

S ljubimcima je puno teže ići na spontane avanture. Puno je komplikacija kada je riječ o putovanju u drugu zemlju ili na drugi kontinent. Postoje brojna pravila koja se moraju ispoštovati. No kada je riječ o putovanju na koje idete vlastitim automobilom, tada vrijede vaša pravila. Najbitnije je da životinji bude ugodno tijekom vožnje te da je temperatura primjerena. Dobro bi bilo upaliti klimu, imati spremnike s hranom i vodom, no nipošto ne smijete životinju hraniti tijekom vožnje.

Svaka dva do tri sata bilo bi dobro stati kako biste se razgibali. Prozore biste trebali držati zatvorenima jer jak vjetar može oštetiti oči vašeg ljubimca. Čovjek iz videa odlučio je povesti svog haskija na put i nije požalio. Sigurni smo da je dobro organizirao put te da su se sjajno zabavljali, a njihovo pjevanje to i dokazuje. 

Source: Road trippin' husky howls along with owner by Mackenzie

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više