Ovaj stariji pas je ostavljen da umre. Pogledajte kako se ponaša od kad je udomljen

Screenshot: TikTok

ZAHVALJUJUĆI jednoj objavi na društvenim mrežama američkog skloništa Philly Rescue Angels, starija kujica Jade (14) je našla svoj zauvijek dom kod Alisyn Davidson i njezinog zaručnika koji su na TikToku objavili video sretnog psa. 

@alisynnn333 Adopt dont shop! Venmo @phillyrescueangels@Philly Rescue Angels if you want to help support the rescue that helped me save my senior girl. #adoptdontshop #seniordog #dogsoftiktok #doglove #fyp ♬ Beautiful Boy Edit - 𝙇𝙖𝙣𝙜𝙪𝙁𝙞𝙡𝙢𝙨

Zaručnici Davidson su posljednjih šest mjeseci udomljavali životinje, a kada su vidjeli objavu iz skloništa u Philadelphiji u kojoj je pisalo da je kujicu njezina obitelj (koja je ostala bez svog doma) predala u ruke volontera skloništa, odmah su priskočili u pomoć.

Udomili su je dan nakon što su čuli za njenu priču. "Odmah sam znala da ću je udomiti i nakon nekoliko dana što je bila u našem domu, zbližili smo se i sad je naša", rekli su za Newsweek putem TikToka. 

"Svaki pas zaslužuje ljubav i mekan krevet"

Nakon što su Jade doveli kući, otkrili su da ima probleme sa zubima i artritis. Teturala se dok je hodala i nije se mogla penjati stepenicama. Par se nada da će Jade poživjeti barem još nekoliko godina i tvrde da je sretna kod njih. "Pas njezinih godina traži samo udoban krevet, hranu i vlasnike koji će joj pružiti ljubav", tvrdi Alisyn. 

"Da se nismo javili skloništu Philly Rescue Angels, Jade bi vjerojatno bila eutanazirana kako bi se napravio prostor za pse koji dolaze u prenapučeno gradsko sklonište", dodala je. TikTok video obavljen u srijedu oduševio je brojne korisnike i ima preko 85 tisuća pregleda. 

"Ljudi koji posvajaju starije pse imaju zlatna srca", "Hvala vam što ste je spasili. Stvarno ste joj promijenili život. Svaki pas zaslužuje ljubav i mekani krevet", pisali su u komentarima. 

Pročitajte više