Video rotvajlera pod utjecajem anestezije postao viralan na TikToku

Screenshot: TikTok

VLASNICA rotvajlera Sargeyja je na svom TikTok profilu @sarge.and.tyne objavila video svog ljubimca pod utjecajem anestezije, koji je postao viralan. Video ima 4.7 milijuna pregleda, a prikazuje njenog ljubimca koji izgleda sretno i opušteno prije operacije jer je anestezija počela djelovati. "Sargey je danas imao operaciju. Sve je prošlo odlično, stigao je kući i još uvijek je napušen", napisala je njegova vlasnica u opis. 

@sarge.and.tyne Sargey had surgery today. All went well, he's home and he's still high as a kite 🤣 #surgery #vetvisits #highasakite #rottweilersoftiktok #rottiesoftiktok #rottweilerlife #foryourpage #foryoupage #rottyrumble #rottielife #rottylife #purebredrottweiler #rottweilertiktok #sargetherottweiler #bigbark #fypage #fyp #fy #fypシ #rottweilersontiktok #rottweilerdogs #rottweiler #rottweilersoftiktok #rotty #happyrotty #happyrottweiler ♬ Oh Yeah - Ferris Bueller

"Pretvorio se u staforda", "Taj osmijeh", "Sretniji je od bilo koga u komentarima", "Dajte i meni to što je dobio", "Najslađi psić", "Pogledaj kako je sretan", neki su od komentara ispod videa. 

Pročitajte više