VIDEO Slatki pas se uživio u film pa pokušao obraniti glumca od medvjeda

Screenshot: YouTube

NAŠI se ljubimci obožavaju uključiti u aktivnosti koje volimo raditi. Nekada su to radnje koje zahtijevaju više energije i kretanja. Oni obožavaju šetati sa svojim vlasnicima, trčati, planinariti, kupati se u moru, no isto tako vole hobije i aktivnosti koji nas opuštaju.

Svi dobro znamo koliko vole izležavanje, popodnevno drijemanje i spavanje. No na internetu je danas sve više videa u kojima mačke i psi sa zanimanjem zure u TV ekrane. Nerijetko se pokušavaju uključiti u ono što na ekranima čine ljudi ili životinje.

Nekada im nije jasno što se to zbiva, a nekada nam se čini da shvaćaju cijelu priču koja se odvija iza ekrana. Ovaj engleski buldog obožava gledati filmove sa svojim vlasnicima. Kada su gledali jedan film s Leonardom DiCaprijem u glavnoj ulozi, pas se previše uživio u scenu pa je pokušao otjerati medvjeda koji je glumca napao u filmu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više