VIDEO Spasili su macu koja je zapela u oluku i sada je član njihove divne obitelji

Screenshot: YouTube

OVA obitelj obožava mace i pesonje. Njihova su dva ljubimca punopravni članovi njihove obitelji, no nitko se od njih nije nadao da će dobiti novoga člana. Malena bijela maca zapela je u oluku i mjaukanjem dala do znanja svima oko sebe da joj pomognu. Kada su je izvadili, bila je potpuno van sebe. Nije se mogla prestati tresti, bila je gladna, preplašena i promrzla. No oni su joj pružili sve što je trebala - nježnost, lijekove, toplinu, hranu i, bitnije od svega, ljubav.

Trebalo joj je neko vrijeme da se potpuno oporavi i da krene istraživati svijet oko sebe. Počela je normalno jesti i dobila je želju za druženjem. Njezina starija sestra na početku je bila malo oštra, no na kraju su postale najbolje prijateljice koje se ne razdvajaju. Čak je i čupavi pesonja obožava. Ova malena dušica nije dobila samo krov nad glavom, ona je dobila obitelj i prijatelje koji će je voljeti do kraja života. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više