VIDEO Štenci su se zalijepili za katran, a ovi su ih ljudi uspjeli spasiti na genijalan način

Screenshot: YouTube

RAZIGRANOST i radoznalost štenaca nekada ih može koštati života. Ovi su malci imali sreće, njihovi su ih spasitelji čuli na vrijeme. No, ovo je bio jedan od težih slučajeva u njihovom životu. Maleni psići upali su u katran i zalijepili se. Nisu se mogli micati i jedino što su mogli bilo je plakanje. Plakali su kao prave male bebe i svojim su povicima dozvali ljude koji su odmah počeli raditi na njihovom spašavanju.

Imali su sreće što je podloga na kojoj je bio katran bila mekana pa su volonteri došli na genijalnu ideju. Odlučili su odvojiti te komade zemlje i štence tako prenijeti na sigurno. Prva dva su prenijeli bez većih problema, no trećeg je bilo teže pomaknuti jer se katran njemu zalijepio za lice. No naposljetku su uspjeli. Bilo je potrebno nekoliko sati da katran omekša, a čak tri dana da potpuno maknu katran s tijela. Priča je dobila još ljepši kraj kada su pronašli njihovu majku. Sada je cijela obitelj ponovno na okupu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više