VIDEO Susret kujice i njezinog štenca nešto je što morate vidjeti

Foto: Facebook

CIJELA jedna obitelj živjela je u dvorištu jednog starca. Nakon što je preminuo, bili su prepušteni sami sebi. Obavijest o cijelom slučaju dobila je udruga za zaštitu životinja i uzela je stvar u svoje ruke. No, kada su došli po malce, nekoliko ih je pobjeglo. Bili su prestrašeni i potpuno nesocijalizirani. Kujica, majka ostalih pasa, brzo je pronašla udomitelja, no bila je nevjerojatno depresivna i pobjegla je iz svog novog doma. Bilo je vrlo teško uhvatiti je.

Za to je vrijeme jedna kujica iz legla uhvaćena i dovezena u azil. Radnici azila kažu kako je bila užasno tužna te kako su naporno tragali za njezinom majkom kako bi ih spojili. Bilo je teško uloviti je jer je vješto izbjegavala svaku "zamku". No, naposljetku su uspjeli i vraćena je u azil.

Kada je ugledala svoje dijete, bila je presretna. Njihov je susret obradovao i raznježio cijelo osoblje. Cijelu su scenu snimili i podijelili je s ostatkom svijeta. Sigurni smo da ćete uživati u njihovom ponovnom susretu, a nadamo se da će zajednički dom pronaći vrlo brzo. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više