VIDEO Tata lav se prvi put susreo sa svojim mladunčetom, prizor je presladak

Screenshot: Facebook

ZOOLOŠKI vrt u Denveru u SAD-u podijelio je slatki video na kojemu se vidi kako se tata lav prvi put susreće sa svojim mladunčetom. Snimka je raznježila ljude na Facebooku.

Prema objavi denverskog zoološkog vrta, mladunče je od rođenja vrijeme provodilo samo sa svojom majkom Neliah. Nakon što su uvidjeli da je s mladunčetom sve u najboljem redu, dozvolili su mu da se upozna s ostatkom obitelji. 

Cubdate 5!

This week's Tatu #cubdate comes with some exciting news: the cub has met his dad, Tobias, and big sister Kamara! Already 12 lbs, this little lion is climbing up the ranks in the world - as in he literally loves climbing everything and that includes Aunt Sabi and Kamara!

Objavljuje Denver Zoo u Petak, 6. rujna 2019.

Na snimci se vidi kako se mladunče lava igra u ograđenom prostoru u koji potom ulazi njegov otac Tobias. Otac je bio oprezan pri upoznavanju s mladunčetom te nije radio nikakve nagle pokrete kako ne bi preplašio mališana. Potom je legnuo i dopustio mladunčetu da hoda oko njega i penje se po njemu.

"Posljednjih nekoliko mjeseci proveo je povezujući se sa svojom mamom Neliah, ocem Tobiasom i polusestrom Kamarom iza kulisa u denverskom zoološkom vrtu. Uskoro će imati svoj veliki javni debi u jednom od staništa na otvorenom. On je sve što možete očekivati od mladunčeta lava: razigran, znatiželjan i energičan. Svi su iznimno uzbuđeni i nestrpljivi da ga posjete", rekao je Jake Kubié, direktor komunikacija zoološkog vrta.

Pročitajte više