VIDEO Usred noći tražila je izgubljenog psa koji je cvilio satima

Screenshot: YouTube

OVA JE djevojka čula psa koji je cvileći tražio pomoć. Sve je to snimala i uživo dijelila na Instagramu jer nije bila sigurna kako će se cijela situacija odviti. Bilo ju je strah mraka, ali i toga da to uopće ne mora biti pas. Mjesto na kojem se nalazila bilo je prepuno kojota i u nekim se trenucima poprilično bojala cijele situacije. No unatoč mraku i strahu, ona nije htjela odustati.

Nakon nekog vremena uočila je psa koji se micao u polju. Uspjela ga je uvjeriti da joj se približi i shvatila je da se radi o poprilično starom psu. Odvela ga je do svog auta i neko vrijeme vozala po susjedstvu. Ugledala je jedinu kuću s upaljenim svjetlom.

Na prilazu je stajala žena koja je izgledala poprilično zabrinuta. Ispostavilo se da je pas njezin i da je pobjegao. Djevojka koja ga je spasila kaže kako je doživjela najbolji dan u godini i kako je neizmjerno sretna što je spasila psa u nevolji.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više