VIDEO Začuli su zavijanje šteneta i shvatili da je zarobljeno u bunaru

Screenshot: YouTube

LJUDI su začuli zavijanje psića i shvatili da je zarobljen u bunaru. Bio je potpuno van sebe, preplašen i uznemiren. Nikome nije jasno kako je tamo završio, no sigurni smo da ga je netko tamo ostavio namjerno. Koliko god mladi ljubimci bili razigrani, manja je šansa da se u ovakve situacije dovedu bez "pomoći" čovjeka. No traženje krivca bila je potpuno sporedna stvar za ove ljude.

Oni su znali da ga moraju spasiti. Jedan je čovjek ušao u bunar, dok su ga ostali spuštali. Približio se psiću i pokušao ga smiriti. Mazio ga je i pokazao mu da ga se ne treba bojati. Zatim ga je stavio u mrežu, a ostatak ekipe pobrinuo se da dođe na sigurno. Očistili su ga, nahranili i pokazali mu da se ne treba bojati te da je konačno na sigurnom. Nadamo se da će malac vrlo brzo pronaći stalan dom te da se više nikada neće naći u ovakvoj nezgodi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više