VIDEO Zavirite u unutrašnjost luksuznog njujorškog hotela za pse

Screenshot: Rumble

D PET Hotels je hotel za pse bogatih i slavnih, a njegove usluge i sobe prilagođene su najrazmaženijim ljubimcima svijeta. Obična soba košta oko petsto kuna po noći, a sastoji se od ortopedskog kreveta, TV-a te 24-satne njege. Vlasnici kažu kako je njihova klijentela različita. Nekada su to bankari i odvjetnici, a nekada pop zvijezde i glumci. Ovi posljednji zahtijevaju malo više od obične sobe, oni zahtijevaju ono najbolje.

Oni iznajmljuju takozvane "uber apartmane" koji sadržavaju bračni krevet i TV plazmu na kojoj se prikazuju svi pet-friendly programi te, kako sama suvlasnica kaže, izgledaju ljepše od većine ljudskih soba. Takav apartman košta gotovo tisuću i pol kuna po noćenju. U ponudi imaju čak i teretanu, namijenjenu psima koji su jako aktivni. Naglasila je kako će njihove sobe unajmljivati oni koji za svoje pse žele najbolje, a takvih je puno. 

Source: Check Out What The Inside Of New York's Luxury Dog Hotel Looks Like by BarcroftAnimals

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više