VIDEO Žena je letjela iz Belgije u Iran da bi spasila ovog psa

Screenshot: YouTube

KADA je na internetu ugledala vijest o ovom psu, znala je da ga mora spasiti. Iako doma ima još nekoliko pasa, nije joj bio problem sjesti u avion i iz Belgije otići čak do Irana. Odnijela ga je doma i promijenila mu život. Iako je bio jako bolestan, uspjela je u svom naumu.

Imao je kožna oboljenja i problem s plućima, no to ga nije spriječilo da bude razigran te da se bori za život. Čim su ga odveli veterinaru u Belgiji, počeo je skakutati po cijeloj ordinaciji. Zadnje atome snage koristio je kako bi pozdravio sve prisutne. No tamo ga nisu dočekale lijepe vijest. Veterinar je rekao njegovoj spasiteljici da ima dvije opcije, mogu ga uspavati ili odvesti u drugu bolnicu na hitnu operaciju.

Ona je, naravno, odabrala drugu opciju, a ovaj mali borac uspio je preživjeti operaciju. Nakon samo dva dana, pretvorio se u potpuno novog psa. Njegova je transformacija oduševila sve prisutne. Maleni sada traži stalan dom i ljude koji će mu pružiti sigurnost i ljubav. Nadamo se da će to pronaći što prije. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više