VIDEO Životinje su emotivna bića i znaju kako utješiti svoje prijatelje kada im je najteže

Screenshot: Facebook

ŽIVOTINJE mogu biti vrlo emotivne i ponekad nas iznenade svojim reakcijama i brigom za svoje životinjske prijatelje. Pogledajte ovaj video i jamčimo da će vas raznježiti.

Maca grli svog prijatelja psa jer ga voli, a tu su i dva nerazdvojna pseća prijatelja koji su jedan drugom utjeha. U snimci možete vidjeti i dvije mace u kavezu koje tješe jedna drugu, stisnute u zagrljaju.

Kao da si govore da ne moraju biti u strahu sve dok su zajedno. Ali najslađi nam je dio gdje se maca brine za male tigrice koje veselo hodaju oko nje. Ona ih svojom šapicom nježno zagrli i stisne k sebi kako bi bile sigurne i zaštićene.

Ove životinje kao da znaju da moraju biti tu uz svoje prijatelje, da im moraju pružati osjećaj sigurnosti i biti im potpora. Nas je ovaj video raznježio i uljepšao nam dan. Životinje su uistinu divna stvorenja i trebamo ih poštovati i voljeti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više