Vinkovačka mladež odlučila učiniti nešto predivno za odbačene životinje

123rf.com

I DOK je u mnogim dijelovima svijeta, ali i Hrvatske mladež često optuživana za zlodjela izvršena nad životinjama, u Slavoniji će se mladi ovog vikenda okupiti kako bi pomogli napuštenim i odbačenim ljubimcima. Centar kulture Walkow odlučio je učiniti ogromno dobro djelo te ovoga vikenda (11. i 12. listopada) organizirati dva događaja pomoću kojih će pomoći vinkovačkim njuškicama iz Udruge Rocco o kojima često ne misli nitko.

U petak i subotu njihovi će gosti moći zaplesati uz poznate zvukove disco glazbe, a ulaz će se naplaćivati u vidu donacija. Ako želite prisustvovati ovom tulumu, na ulazu ćete moći ostaviti konzervu hrane za pse ili mace, vreću suhe hrane, posudu za hranu i vodu, povodac za šetanje, dobrovoljnu novčanu donaciju te bilo što drugo što bi doprinijelo ljepšem i boljem životu ljubimaca koji još uvijek nisu pronašli stalan dom i obitelj.

Volonteri iz Udruge Rocco naporno i teško rade kako bi svojim životinjama omogućili što ljepši život. Uz vukovarsku udrugu, Udruga Rocco jedina je na području Vukovarsko-srijemske županije, a odbačenih je životinja jako puno. Sigurni smo da će im ova akcija dobro doći te se iskreno nadamo da će ovo potaknuti i druge mlade ljude da učine isto. Tulum počinje u 21 sat oba dana (11. i 12. listopada), nadamo se da se vidimo u što većem broju u Vinkovcima u Genscherovoj 23C.

Pročitajte više