Viralna snimka bebe i haskija posvađala ljude: Ovaj video je katastrofa

INTERNET je prepun simpatičnih snimki djece i pasa. Međutim, ponekad upravo takve snimke postanu predmet prijepora. Dok su jednima slatke, drugi misle da životinje nisu uvijek oduševljene prisustvom djece i igrom koju im ona nameću.

Video bebe i haskija postao je viralan na TikToku, ali je istovremeno posvađao ljude. Snimka, koja je skupila više od 15 milijuna pregleda, prikazuje bebu koja trči za haskijem koji neprestano bježi na drugu stranu. Za jedne video nije ni po čemu sporan, dok poznavatelji životinja tvrde da dijete maltretira psa.

@sho.fox

😂🤣 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##dogsoftiktok ##babytok ##cute ##husky ##baby ##haha ##babygiggles ##huskiesoftiktok ##playtime ##funny ##babyplaying ##purelove

♬ original sound - shoneen

"U cijelom videu slatko je jedino kako se dijete smije. Pristup psu i 'igra' ne. Ovo nikako nije igra", smatra jedna osoba.

"Pomalo me hvata panika dok ovo gledam. Pas se može okrenuti u sekundi, a netko snima i nije spreman reagirati ako za to bude potrebe", slaže se druga.

"Ovaj video je katastrofa", ističe treća.

Puno ljudi ističe da se vidi da pas poštuje dijete i da je oprezan te pazi na njega.

"Nema potrebe da budete negativni, ovo je samo predivan prizor", "Ne znam tko više uživa - beba, pas ili gledatelji", "Predivno je koliko pas ima strpljenja. Djeca i ljubimci imaju posebnu vezu."

Što vi kažete?

 

Pročitajte više