Vlasnica je platila 120 eura za pregled svoje mačke pa dobila neočekivanu dijagnozu

Screenshot: TikTok

ZABRINUTI vlasnici učinili bi sve za svoje ljubimce. To je dokazala vlasnica Gigi koja je pregled svoje mačke Ponyo platila 120 eura. Ipak, bila je iznenađena odgovorom veterinara. Gigi živi u Amsterdamu sa svojom četverogodišnjom mačkom Ponyom. Odvela ju je veterinaru nakon što je otkrila zabrinjavajuću kvržicu na njezinom trbuhu. 

"Odvela sam je veterinaru jer sam na njezinom trbuhu našla kvržicu koju prije nisam primijetila. Kad nije nestala u roku od nekoliko tjedana, nazvala sam veterinara i rekli su da s njom dođem na pregled", rekla je Gigi za Newsweek.

Nakon što je Ponyo pregledana, veterinar je dao dijagnozu: kvržica je zapravo bila pupak.

"Nisam ni znala da mačke imaju pupak", rekla je Gigi, smijući se. Dodala je da ju je konzultacija s veterinarom koštala 120 eura.

@gigi.and.ponyo And thats on being an axious cat mum #foryou #fyp #cattok #vettok #britishshorthair #bsh #lilacbritishshorthair #catadvice ♬ hendriksvibes - hendriksvibes

Gigi je svoje iskustvo podijelila na TikToku, a unatoč brizi i cijeni, bila je sretna što je Ponyo bio u redu.

Priča je nasmijala mnoge korisnike, a neki su podijelili i svoja iskustva. Jedna je osoba napisala: "Znam kako je to. Moja vodena kornjača je prestala jesti i platila sam 100 eura da mi kažu kako je 'debela' i 'previše sita da bi mogla nastaviti jesti'." Druga je poručila: "Hej, barem je mačka OK!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.