Vlasnica krenula u izlazak, pogledajte urnebesnu reakciju njezinog psa

Screenshot: TikTok

Vlasnici ponekad znaju ostaviti svoje ljubimce u šoku iz različitih razloga: možda zbog promjene okoline, nedostatka pažnje ili nekih neočekivanih situacija koje ih mogu iznenaditi. Upravo je potonje bilo razlog zbunjenosti jednog shih tzua. Preslatki psić Gizzy ostao je u šoku jer je njegova vlasnica Brenda u petak navečer krenula u izlazak, a to joj inače nije navika.

U TikTok videu, Gizzy je sklupčan na kauču, naizgled spreman za tipičan petak navečer kod kuće koji uključuje odmaranje i opuštanje. Međutim, Brenda je promijenila planove bez konzultacije s Gizzyjem, što ga je potpuno iznenadilo, a to vidimo i iz njegove reakcije.

@ishihtzunott #haha #hahaha #hahahaha #hilarious #lol #cute #fyp #fypシ゚ #foryou #aww #followus4morevideos ##followme #followus #followers #followers➕ #funnyvideos #funny #funnyvideo #lmao #lmaoo #outfit #outfits #going #goingout #friday #lastfriday #gizzy#what #what? ♬ original sound - ⭐️⭐️Brenda_ishihtzunott⭐️⭐️

Njegov šokirani izraz lica nasmijao je mnoge, a video je skupio više od 7.4 milijuna pregleda i preko 1.8 milijuna lajkova.

Pročitajte više