Vlasnica preko telefona prepoznala mijaukanje mačka nestalog prije osam mjeseci

Foto: Profimedia

MAČKA koja je nestala prije osam mjeseci vratila se kući nakon što je njezina vlasnica prepoznala njezino mijaukanje s druge strane linije dok je telefonski razgovarala s njezinim veterinarom.

Rachael Lawrence iz Braintreeja u Essexu razgovarala je s veterinarom o svojoj drugoj mački kada je u pozadini čula Barnabyjev prepoznatljiv mijauk, prenosi BBC. Rečeno joj je da je lutalica, ali je kasnije nazvala i pitala za detalje o mački jer ju je cijelo vrijeme "kopkalo", rekla je.

Rachel je rekla da je bila toliko sigurna da može prepoznati mijaukanje svoje mačke da je ponovno nazvala veterinara pitajući ga je li "lutalica" koju je čula preko telefona crna, s bijelom mrljom na jednom od njezinih stražnjih nogu. Kad je veterinar potvrdio opis, uzela je Barnabyjeve fotografije kako bi ih pokazala osoblju.

Pita se je li postupak čipiranja bio ispravno odrađen

Rekla je da je "znala da je to on" čim su ga doveli u sobu.

"Plakala sam. Nismo ga vidjeli osam mjeseci", rekla je.

Njezino troje djece dalo je nadimak Barnabyju Debeli, ali kada su ga doveli, imao je "puno krasta" i bio je "sav mršav i bez krzna", rekla je gospođa Lawrence. Međutim, svojeglavi kućni ljubimac bio je više nego sretan što su ga uzeli i mazili.

"Samo ga trebamo ugojiti da opet bude Debeli", dodala je

Rachel je rekla da je platila da se Barnaby čipira prije nego što je nestao, ali se sada pita je li postupak odrađen kako treba.

Pročitajte više