Vlasnica psa u šetnji susrela najmanjeg ponija kojeg je ikada vidjela

KAYLEIGH Tonkins šetala je svog psa kada je primijetila da netko iz jarka gleda u nju. Prišla je bliže kako bi vidjela o kome se radi i ostala je zapanjena prizorom.

"Što radiš tamo dolje? Jesi li ti prava životinja", upitala je minijaturno stvorenje u videu na TikToku.

Ispostavilo se da je zbunjeno stvorenje zapravo shetlandski poni. Žena je bila zapanjena njegovom sićušnom građom.

"Nikad nisam vidjela ovako sitnu životinju", rekla je.

@kayleightonkins This mornings dog walk was eventful 😅 #abandoned #rescue #rescuehorse #shetland #shetlandpony #rescuemission ♬ original sound - Kayleigh Tonkins

Kayleigh je pažljivo izvela ponija iz jarka, čudeći se što je manji od njezina psa. Zabrinuta da je poni možda napušten, odvela ga je kući kako bi smislila što će s njim učiniti.

"Nakon što sam ga spasila, vozila sam se i kucala na vrata u okolici", objasnila je.

Ubrzo je otkrila da poni, po imenu Tommy, uopće nije napušten. Pripadao je lokalnoj obitelji koja ga je obožavala. Tommy je nekako pobjegao iz njihova dvorišta i upustio se u malu avanturu, a zahvaljujući Kayleigh, sretno se vratio kući.

Inače, shetlandski poniji dostižu visinu od 70 do 107 centimetara pa je poni kojeg je Kayleigh pronašla zapravo klasični primjerak svoje vrste. Unatoč svojoj sitnoj građi, ovo su iznimno snažne životinje koje mogu vući teret dvostruko veće težine od vlastite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.