Vlasnica psu postavila pitanja o ljubimcu kolegice, njegova reakcija nasmijala mnoge

Foto: TikTok

KORISNICA TikToka podijelila je video svog psa Bobe koji joj je odgovorio što misli o novom psu na poslu. Boba često odlazi s vlasnicom na posao, a jednog je dana njezina kolegica dovela svog psa Scouta. Video njegovih odgovora nasmijao je mnoge koji su ga pogledali. 

U videu se Boba i Scout igraju, a njegova vlasnica odlučila je saznati što misli o dijeljenju svojih igračaka i Scoutu. Boba je vrlo pametan i zna odgovoriti na pitanja, točnije šapama pokaže na papirić na kojem piše "da" i "ne", nakon što mu se postavi pitanje. 

Vlasnica mu je postavila nekoliko pitanja: "Jesi li dobar dečko?", "Je li Scout dobar dečko?", "Želiš li da Scout ostane ovdje u tvom skladištu?" i "Želiš li da Scout ode kući?". Na prvo i posljednje pitanje Boba je otišao do papirića na kojem piše "da", a na drugo i treće odgovorio je "ne". 

@bobatheblueheeler honesty is apparently the best policy for dogs too 🤣 #funnydog #smartdog #behonest #blueheeler #mastiff #dogtok #dogsoftiktok #bff #bobatheblueheeler ♬ Puppy Love - Snikka

Video je pogledan preko 800 tisuća puta, a ljude je iznenadilo koliko je Boba pametan. 

"Kao da želi reći 'posjet je u redu, ali želim da ode nakon toga'", "Ako zanemarimo što tjera Scouta, Boba je jako pametan pas", "Boba zna što želi", "Scout možda nije dobar dečko, ali je sretan dečko", "Jako je pametan", "Savršen prikaz osobnosti ovih pasa", neki su komentari.

Nakon ovog videa Bobina vlasnica podijelila je još jedan, u kojem je Bobu opet pitala je li Scout dobar dečko. Odgovor je, naravno, bio isti. 

@bobatheblueheeler at least he’s consistent 🤷🏼‍♀️ #funnydog #smartdog #behonest #blueheeler #mastiff #dogtok #dogsoftiktok #bff #bobatheblueheeler #fyp ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Pročitajte više