Vlasnica tražila odbjeglog psa, on pronađen kako u dvorani gleda utakmicu Partizana

Foto: Twitter

Nedavno je jedan pas pobjegao od kuće i završio na koncertu Metallice, a sada se pas u Srbiji našao u sličnoj situaciji. No, on nije pobjegao na koncert, već na nogometnu utakmicu. Pas po imenu Čičak pobjegao je od kuće i vlasnica ga je cijeli dan tražila. Ispostavilo se da je ušao na košarkašu utakmicu Partizana i Panathinaikosa.

"Možda jedna od najljepših priča ovih dana. Pas nestane, već 24 sata, vlasnica ga traži, a onda sinoć bude primijećen u Areni. Čičak je ušao u Arenu i 'navijao' za Partizan. U nadi da je pronađen i da je u svim domu, nadam se da će Čičak i od Partizana dobiti neku 'nagradicu'?" napisao je na X-u novinar Dragan Gulić, koji je objavio i nekoliko fotografija.

Ne zna se kako je pas prošao osiguranje i na koji je način dospio na tribine, no snimljen je među ljudima, kako gleda na teren. Vlasnica je vidjela te snimke, koje su objavljene na društvenim mrežama, i odmah je otišla na stadion. No, zaposlenici su joj rekli kako nema šanse da je to snimljeno tu večer jer su zaštitari pomno obavljali svoj posao.

No, čini se da im je Čičak promaknuo. Nakon utakmice je sretno vraćen doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.