Vlasnica uhvatila svoje ljubimce kako se maze, pogledajte dirljiv video

Screenshot: TikTok

Svi vlasnici vole svoje ljubimce jer im često uljepšavaju dan, a posebni trenuci s njima mogu ih dodatno razveseliti. Nedavno je jedna vlasnica podijelila takav poseban trenutak na TikToku.

Nakon što je u listopadu kući dovela mačku lutalicu, vlasnica Hannah Wenzel nije bila sigurna hoće li se njezina mješanka pitbulla, Bella, slagati s prinovom. No, unatoč njihovoj ranoj suzdržanosti, par je sada postao nerazdvojan i ne voli ništa više od maženja jedno uz drugo.

Wenzel je pronašla mačku po imenu Lulu u baru kada je imala oko pet mjeseci. Lutalica je jela ispod stola i tražila vodu, pa Wenzel nije razmišljala o tome da je udomi.

"Zadržala sam je u kupaonici prije nego što sam je upoznala s Bellom, jer nisam bila sigurna kako će se slagati s obzirom na to da je ona uvijek bila jedini ljubimac", rekla je Wenzel za Newsweek.

U danima i tjednima koji su uslijedili, Wenzel je kontaktirala lokalna skloništa, veterinare i Facebook grupe kako bi vidjela hoće li se itko javiti i htjeti udomiti lutalicu. No, kako je vrijeme prolazilo, a Wenzel je još uvijek čekala, primijetila je da su Bella i Lulu počele stvarati vezu i ubrzo nije mogla zamisliti da odustane od Lulu.

@bella_the_bluenose sunbathing while cuddling>> #catdoglove ♬ original sound - doxxiz

"Nakon što su je oslobodili od veterinara, Lulu i Bella počele su imati ograničene interakcije, a Bella je to jako dobro podnijela. U roku od nekoliko tjedana spavale su u istom krevetu i mazile se. Sada su nerazdvojne", istaknula je.

Napominje kako su svaki dan, cijeli dan, zajedno. Također, svaku noć zajedno spavaju.

Video je mnoga srca rastopio i brzo postao viralan s više od 13.8 milijuna pregleda i preko dva milijuna lajkova u samo nekoliko dana.

Pročitajte više