Vlasnici kaznili retrivericu, u pomoć joj priskočilo dijete. Pogledajte hit video

Screenshot: TikTok

IAKO 13-mjesečni Shalom i trogodišnja retriverica Skylar moraju još puno toga naučiti, već znaju kako pomoći jedno drugome lukavim trikovima.

Naime, bračni par iz SAD-a nabavio je za svoju ljubimicu kućicu za zatvoreni prostor. Kad god napravi neku nepodopštinu, Skylar se za kaznu mora povući u nju. Međutim, maleni Shalom prilično se dosađuje kad mu ljubimica ne pravi društvo pa je naučio otvarati vrata kućice.

"Nedavno je to naučio i sada mu je jako zabavno prići kućici kad god je Skylar unutra i otvoriti joj vrata", izjavila je majka, Dev Ehrlich, u razgovoru za Newsweek.

U početku joj je to bilo smiješno, priznaje, ali sada je počelo predstavljati problem jer Skylar otvorena vrata kućice vidi kao znak da više nije u kazni.

Ehrlich je na TikToku objavila video u kojem Shalom otvara vrata kućice i lopticom mami Skylar da izađe kako bi se s njim igrala. Nije mogla ni zamisliti da će snimka postati hit i u par dana skupiti više od 850 tisuća pregleda. U nastavku pogledajte kako izgleda prijateljstvo malog djeteta i zlatne retriverice.

@skylars.the.limitt Teamwork makes the dream work 😆 #dogandbaby #babyboy #babyanddog #goldenretriever #dogfamily #fyp ♬ I Had Some Help - Post Malone

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.