Vlasnici psa stavili u kavez preko noći, a onda ga njihova kći ušuljala u svoju sobu

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka oduševio je videozapis najslađeg "kriminalnog" dvojca. Naime, djevojčica Bray svaku večer ušulja svog korgija, Wranglera, u sobu nakon što ga roditelji stave u kavez prije spavanja. Wrangler je na ovakvu rutinu naučen otkad je bio štene, ali Bray je odlučila to promijeniti i uzela ga u svoju sobu.

Sve do jednoga dana kada roditelji psa nisu mogli pronaći, a onda su ga pronašli kako uživa više nego ikad uz svoju omiljenu osobu. Wrangler je ležao pokraj djevojčice koja je, nakon što su je roditelji uhvatili, bila ozbiljna, ali se ubrzo počela smijati kada je vidjela da se roditelji nisu naljutili. 

Ovaj videozapis nasmijao je korisnike TikToka koji su pohvalili djevojčicu i napisali da to tako treba biti, a ne da pas bude u kavezu. 

"Djeca ionako bolje spavaju kad su njihove životinje uz njih", "Tako se to radi, malena!", "Pas nije izgledao nimalo uznemiren kada ste ga pronašli gdje ne treba biti", "Ovo joj očito nije prvi put, pogledajte samo kako se smije", samo su neki od komentara ispod videa koji je pogledan više od 15 milijuna puta. 

@cu.ranch Caught red handed! Bray keeps going and getting Wrangler out of his cage every night. #Bray #Wrangler #guilty #curanch #fyp #fypシ #viral #viraltiktok #corgi #corgisoftiktok #bestfriends #mansbestfriend #dogsoftiktok ♬ The moments I will never forget - Jess martini
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.