Vlasnici smislili trik kako bi umirili psa tijekom vatrometa

Screenshot: TikTok

Vatromet tijekom Nove godine psima može izazvati strah i anksioznost. Ti predivni trenuci slavlja za nas često predstavljaju izazov za naše krznene prijatelje.

Važno je pružiti im potrebnu podršku i sigurnost tijekom ovog razdoblja, koristeći razne tehnike smirivanja i stvarajući mirno okruženje kako bismo im pomogli prevladati strah. Ovaj par je upravo to učinio. Kako bi smirili svog psa i odvratili mu pažnju od buke vatrometa, priredili su mu plesnu zabavu.

Korisnica TikToka Hazel McBride objavila je na TikToku video u kojem ona i njezin partner svom dvogodišnjem psu Whiskeyju priređuju zabavu kako bi mu pomogli prebroditi tjeskobu izazvanu zvukovima proslave Nove godine i vatrometom.

U naslovu su se našalili: "Kad ste oboje htjeli biti u krevetu do 21, ali morate prirediti plesnu zabavu kako bi vaš uznemireni pas zaboravio na vatromet u ponoć." Srećom, trud para se isplatio jer se Whiskey značajno smirio zahvaljujući zabavi.

@hazelmcbrideauthor And we paid for a weekend in Belgium to escape Dutch NYE 🙃 #dutchnye #nederlandsnye #dutchfireworks #nye2023 #newyearsevenetherlands #newyearswithdogs ♬ Dance Party Mix Music - Mix Electronic

Ljudi su u komentarima pohvalili njihovo inovativno rješenje, a neki su komentirali kako su učinili nešto slično. "Iz istog sam razloga imao koncert za svog psa, vjerojatno dva sata", podijelio je jedan korisnik.

Pročitajte više