Vlasnici su je zbog šuge ostavili na odlagalištu, a dom joj je postala stara automobilska guma

RADNICI su pronašli malenu kujicu na odlagalištu u blizini Memphisa. Malena se skrivala u staroj automobilskoj gumi nedaleko od skladišta u kojem rade. Pokušali su joj prići, no svakog bi puta pobjegla pa su joj odlučili ostavljati hranu u blizini gume kako ne bi uginula od gladi.

Iako nije dopuštala da joj se približe, povremeno bi izvirila iz gume i "nasmijala" im se. Bila je vesela iako je prošla pravi pakao. Radnici su je fotografirali i stavili je na društvene mreže te zatražili pomoć. Nakon nekog vremena, obratilo im se lokalno društvo za zaštitu životinja i stvar preuzelo u svoje ruke.

Veterinar je ustanovio da malena kujica pati od težeg stadija šuge te da je prepuna parazita. Unatoč lošim rezultatima, šuga ipak nije prijelazna pa ju je voditeljica skloništa odlučila odvesti u svoj dom.

Nakon samo nekoliko sati, ustanovila je da je kujica, kojoj je dala ime Panama, bila nečiji ljubimac. Vrlo je poslušna, istrenirana je obavljati nuždu gdje treba i sluša osnovne naredbe. Iako je Panama vedra, razigrana kujica prepuna ljubavi, njezini su je se vlasnici riješili na odvratan način.

Nije im se dalo tretirati zaraženog psa pa im je bilo lakše ostaviti je na odlagalištu. Panama se trenutno nalazi u domu s još nekoliko pasa. Obožava druge životinje i ljude te čeka obitelj koja će joj pružiti dom u kojem će ostati zauvijek. 

 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više