Vlasnik podijelio čega se sve boji njegov doberman. Video je hit

Screenshot: TikTok

IAKO su dobermani inače poznati kao neustrašivi psi čuvari, vlasnik dobermana Cowboya je u nedavnoj objavi na TikToku otkrio po čemu se njegov ljubimac razlikuje od predstavnika svoje pasmine. 

"Ljudi se boje mog psa, ali moj pas se boji muha, kiše, snijega, stepenica, dekoracija i vlastitih prdeža", objasnio je vlasnik. "Ne pokušava biti dramatičan, no ove stvari mu jednostavno ne odgovaraju. Prošao je i dresuru i socijalizaciju, ali on je oduvijek bio jako osjetljiv i plašljiv dečko. On je jako drag." 

@honkifyoulovemydog He’s not trying to be dramatic but these things just don’t sit right with him. He has had tons of training and socialization but he has just always been a sensitive and jumpy guy. He is just too sweet ❤️ #dogsoftiktok #dobermanpinscher #dogcontent #funnydog #sillydog #dogtraining ♬ Lil Boo Thang - Paul Russell

Kratku snimku koja prikazuje sve Cowboyeve strahove je pregledalo više od milijun ljudi, koji su ostavili više od tisuću komentara. "Moj doberman se boji vrata", "Dobermani su samo visoki jazavčari, veliki šaljivci", "Kako je sladak", "Dobermani su ogromni plašljivci, moj se bojao svega izvan kuće", "Oni su samo velike bebe", samo su neki od komentara.
 

Pročitajte više