Studenti iz Zagreba od nezbrinutih psića napravili sponzoruše

Foto: Udruga Šapica

STUDENTI  diplomskog studija Menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kolegija Menadžment promjena, pokrenuli su akciju duhovitog naziva „Mogu bit' tvoja sponzoruša?“

Studenti Ante Bubalo, Dora Bukovac, Petra Franić, Nikola Senzel i Damir Buković, pod mentorstvom novinarke Nine Slišković za cilj svog projekta imaju pronalazak sponzora što većem broju pasa i mačaka, štićenika udruge „Šapica“ koja djeluje na području Zaprešića.

Svi oni koji možda nemaju mogućnost udomiti psa ili mačku također se mogu uključiti u ovu humanitarnu akciju i to doniranjem novca  ili stvari. U obzir dolazi hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal jer je samo sklonište u nezavidnom stanju.

Svi građani svoje donacije mogu donijeti 29.01.2016. u 16.00h u dvoranu 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, gdje će se za kraj projekta održati edukativno predavanje.

Predavači će biti stručnjaci iz područja veterine i zaštite životinja, članovi udruge „Šapica“ koji će prezentirati tešku situaciju udruge, nastojati osvijestiti o potrebama napuštenih životinja, ali i dati puno korisnih savjeta o samoj brizi za životinje i odnosu prema psima i mačkama.

Ako Vam termin predavanja ne odgovara, donacije možete donijeti u nekom drugom terminu po dogovoru s organizatorima eventa ili novac  uplatiti na iduće račune:

Za sponzoriranje životinja: HR4924840081103555954

Za sponzoriranje izgradnje skloništa: HR7323400091110646781

Za udomljavanje životinja, nazovite 095 926 3234 ili se javite na sapica@sapica.hr

Za kraj napišimo kako su studenti do sad već udomili dva psića, dok su za tri psića osigurali tromjesečnu zalihu hrane i sredstava protiv buha i krpelja.

Event možete pratiti na Facebooku

Pročitajte više