Zaposlenici azila u Čakovcu došli po agresivnog psa u dvorištu, a onda se iznenadili

Foto: Facebook

Iz čakovečkog azila objavili su još jednu priču o napuštenom psu, no ova je malo drugačija od onih s kojima se inače suočavaju. Rijetkost je, naime, da u žalosnoj situaciji, kada netko pronađe napuštenog psa, ima i nešto humora. Ovog puta ga je bilo, a vezan je za - veličinu psa.

Zaposlenike azila su nazvali vlasnici jedne kuće koja se nalazi u mjestu Ivanovec. Rekli su da im je u dvorištu pas koji je jako agresivan i ne želi ih pustiti iz kuće već se zalijeće u njih pa se boje da će ih ugristi. Iz azila su pomislili da je riječ o velikom psu, koji zaista ugrožava ljude.

Poziv danas. Molimo vas dođite, u dvorištu nam je pas, jako je agresivan, ne pušta nas van iz kuće. Kažemo mi njima...

Posted by Azil Prijatelji Čakovec on Friday, June 30, 2023

No, procedura postoji, pa su ljude obavijestili da prvo moraju nazvati komunalnog redara. Kad je on dao zeleno svjetlo, hvatači azila su krenuli u dvorište. Pripremili su se da će biti riječ o teškom izlasku na teren. No dočekalo ih je iznenađenje. U dvorištu je drhturio i na njih kesio zube desetak kilograma težak pas.

"Neću reći da ne štepa, dohvatio bi se on nas, ali malo nam je i smiješan takav mali. Čip nema, ali je hvataču sredio čitač mikročipova. Pa ako netko prepoznaje svog psa, nek nam se javi. Da malo popričamo s njim", poručili su iz azila.

Pročitajte više